Woningaanbod Douma fase 2 live

19 januari '24

Binnenkort start de verkoop van de woningen van Douma fase 1. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de vervolgfases. De volgende fase die in verkoop gaat is Douma fase 2 met 10 rijwoningen. Heb je interesse? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan vanaf nu inschrijven voor deze fase.

image alt

De woningtypen in Douma fase 2

Nu Douma fase 1 binnenkort in verkoop gaat, is het tijd voor nieuw aanbod in Douma Raalte. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Douma fase 2. Op de pagina woningen kun je de voorbeeld schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop dit jaar. Deze nieuwe fase bestaat uit 10 rijwoningen, in verschillende typen namelijk:

Hoekwoningen (4)
Woonoppervlakte van circa 109 tot 112 m2
Prijsindicatie € 337.000 - € 347.000
Slaapkamer 2x
Tuin
Berging

Tussenwoningen (6)
Woonoppervlakte van circa 109 tot 112 m2
Prijsindicatie € 332.000 - € 339.500
Slaapkamer 2x
Tuin
Berging

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Douma fase 2? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Naar woningaanbod